Andro Sommerlejr

Andro Sommerlejr

Vi har ferielejre for forskellige aldersgrupper, og alle har masser af aktiviteter. Tryghed og tolerance er nøgleord, og vi dyrker fællesskabet og muligheden for at finde venner for livet. Desuden bliver alle lejrene holdt i dejlige omgivelser, og vi får god mad. Ferielejrene drives på Blå Kors Danmarks kristne værdigrundlag, som betyder, at alle bliver mødt med ligeværd, accept og respekt for den, de er.

Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer.

  • Børn med handicap betaler vores handicap pris, det er alle børn med handicap, diagnose eller anden form for forsinket udvikling.
  • Km, hvis du bor mere end 70 km fra det nærmeste opsamlingssted .
  • 2 adskilte sovesale med hver 24 køjepladser og toiletter med dobbelt-bad til hver sovesal.
  • Hvis du kører selv, og har mulighed for at medtage andre lejrdeltagere, opfordrer vi til at du skriver det i Facebook-begivenheden for denne lejr.
  • Hvis I som familie af sociale og økonomiske grunde ikke har mulighed for at betale for deltagelse på en ferielejr.

Sommerlejren gennemføres under hensyntagen til Corona-restriktionerne. Ønsker I at tage ud af centeret og opleve området vil vi også være behjælpelige med information heromkring. Kun med din støtte kan Arbejderen fortsat udgive frit tilgængeligt journalistisk indhold af høj kvalitet. OBS – det er ikke muligt at reservere et værelse til et enkelt døgn – men hvis der er en ledig seng, er det muligt at overnatte.

Ferielejrene byder på en uge sprængfyldt med sjove, spændende, udfordrende aktiviteter og fællesskab. Derfor har vi besluttet, at vi hvert år, laver et sommerlejrmærke, dog i begrænset antal. Det er muligt at vælge imellem mange typer betalinger, når du handler hos Gucca. Der er selvfølgelig frit valg blandt vores betalingsformer – du benytter den, der passer dig bedst.

Men vi vil rigtig gerne se jer, så derfor vi har valgt denne løsning, da vi er trygge ved denne. Resten af ugen rides der, som der bliver redet i de normale ridetimer. Greenspeak er et teleselskab, som donerer deres overskud til velgørende formål, herunder Gode Penge. Hvis du skifter til Greenspeak, kan du stemme på Gode Penge som modtager af deres donationer.

Det er lige så mange deltagere som i 2020, hvor antallet var rekordhøjt. Spejdercentret har mange gode faciliteter, som vi flittigt bruger på vores sommerlejre til aktiviteter. Aktiviteterne strækker sig over alt lige fra madlavning til håndværk, gøgl og fysisk krævende aktiviteter som hike, klatrevæg og søslag.

Retningslinjer

Røde Kors søger lige nu frivillige lejrledere til Røde Kors Sommerlejren 2022, som finder sted på den hyggelige bindingsværksgård, Kragsbjerggaard, i Odense fra d. Når du køber hos Gucca.dk, kan du bagefter følge, hvor langt din forsendelse er kommet. Når du har fuldendt dit køb, kan du besøge din egen personlige ordreside. På din personlige ordreside er det muligt at følge med i, hvornår dine produkter forlader vores lager. Du modtager også en mail fra os i samme øjeblik, vi sender dine varer. Gucca.dk yder 30 dages fuld returret, helt uafhængig af hvilket produkt du har købt hos os.

  • Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.
  • Børn, som ikke har var tilmeldt sommerlejr i 2021, tilmelder sig ved at bruge tilmeldingsskemet til højre.
  • Søgningen er nu tilmeldt din Jobagent.
  • Skriv i din tilmelding, hvis du vil dele værelse med en anden.

Året rundt afholdes der forskellige lejre, udlejninger og aktiviteter på bedste spejder maner. På Assenbæk holder vi hvert år 3 sommerlejre, de ligger typisk i uge 27 + 28 + 31. På vores sommerlejre har vi gang i alle vores aktiviteter og det er virkelig årets højdepunkt. Vi kan nemlig bedst lide at have vores marker fyldt med glade spejdere. Alle de færdigheder spejderne tilegner sig på møderne kommer i den grad i brug, når begrebet ”learning by doing” udfolder sig imellem de solvarmede telte på en sommerlejr.

En Hel Uge

Overraskende behageligt når man egentlig er vandt til gode hoteller, for nu at sige det ligeud. Jeg kan sagtens bo på DanHostel en anden gang, god seng, flot standard, pænt og – ikke mindst – rigtig søde og venlige personale. Vi skal også besøge Frederiksborg Slot, København med kanalrundfart, shoppe og besøge Tivoli. Hvis vejret tillader det, skal vi til stranden, og den sidste aften holder vi afslutningsfest i vores diskotek.

Vores ferielejre bliver drevet af kompetente frivillige, som brænder for at dele ud af deres tid, engagement og omsorg. Og vi er mange voksne, så alle børn får opmærksomhed. Det giver børn, der ellers ikke kan få en ferieoplevelse mulighed for at være i socialt samspil med andre børn med og uden handicap. Der er ”plads” til at deltagerne støttes i at indgå i fællesskab og netværksdannelse med de øvrige børn på lejren og støttes i at få nogle succesoplevelser.

Om Lejrene

Alle vores aktiviteter er selvfølgelig bemandede af Drejere, der står for instruktion og stemning. Vi sørger altid for at udvikle vores aktiviteter og at byde på nogle nyskabelser. Herefter tager deltagerne afsked med forældrene og efter et kort info møde går lejren i gang. For første gang i mange år, deltog også Beat HB9ATU / OZ9ATU igen på sommerlejren med sin datter Natalie.

Vi skal være kreative, lege, spille, hygge, synge og høre bibelhistorier. Vær Vild med dans, løs et Ramasjang Mysterie og Nak og Æd jeres mad. Sommerlejrtema 2016 om venskaber til en puslinge-tumlingelejr. Der er program til en forlænget weekend. Med mere end 380 kredse, er der også en i nærheden af dig. Dansk ICYE dækker dine transportomkostninger op til, hvad der svarer til en standardbillet på rejsen.

Husk madpakke til frokost den første dag. Vide at kanosejlads tager den tid den tager og kræver, at du også giver et nap med til at padle undervejs – selvfølgelig under hensyntagen til alder og størrelse. Vi har heldigvis god tid, så vi kan tage tid til pauser undervejs.

Det er den samme høje sikkerhed, uanset hvilken betalingsmetode du benytter. Her kan du finde alle vores betalingsmuligheder. Når du vælger at betale med kreditkort, trækker vi først pengene, når vi sender dig dit produkt.